Afbeelding van The Lotter website

Bij The Lotter Koop je loten voor Buitenlandse Loterijen

The Lotter verkoopt online loten voor internationale loterijen. The Lotter is de marktleider als het gaat om online verkopen van loten. Zij waren namelijk de eerst website die zijn begonnen met het verkopen van online loten. Je hebt hier keuze uit alle mogelijke loterijen. Dit zijn dus ook echt loterijen waar de prijzen flink kunnen lopen.

Hoe zit het?

Bij The lotter kan je loten kopen voor vooral buitenlandse loterijen. The Lotter is dan ook één van de grootste Nederlandstalige online aanbieders. Zoals je hierboven hebt gelezen waren zij de eerste die in 2002 zijn begonnen met het verkopen van online loten.

Ze hebben miljoenen tevreden spelers over de hele wereld. Zij voorzien al deze mensen van loten voor internationale loterijen. Je kan er namelijk betalen met 5 verschillende soorten valuta en ze beschikken over 15 verschillende talen.

Dus ook jij als Nederlander kan terecht bij The Lotter. Je kan hier namelijk gewoon met euro’s betalen en ze beschikken ook over de Nederlandse taal.

Koop loten van alle loterijen over de hele wereld

Bij The Lotter vind je het grootste aanbod van online loten. Eigenlijk kan je voor bijna elke online loterij wel loten kopen. De Amerikaanse loterijen zoals de Mega Millions of de Powerball zijn het meest bekend.

Maar natuurlijk is het niet alleen mogelijk om aan Amerikaanse loterijen mee te doen, maar ook aan gewoon de Europese loterijen. Dit is bijvoorbeeld de Euro Jackpot en Euro Millions. Deze jackpots kunnen ook erg hoog oplopen. Dit komt omdat de inleg van alle deelnemers uit bijna alle Europese landen is.

Maar wil je toch eens wat anders proberen? Dan zijn de Italiaanse en Spaanse loterijen ook erg populair. Vooral rond Kerstmis loopt het hoog op in Spanje. Dit komt omdat dan El Gordo eruit gaat. Maar ook Bono Lotto en La Primitiva zijn erg populair.

Maar doe je liever mee aan een loterij die wat dichter bij huis is? Dan zijn de Duitse Lotto, Britse Lotto en Franse Lotto het proberen waard.

Populairste spellen

Eén van de populairste spellen bij The Lotter is US Powerball. Als je mee wilt spelen met deze loterij moet je vijf reguliere getallen uit een reeks van 1-69 invullen en een Powerball getal uit een reeks van 1-26 invullen. De winnende getallen worden bekend gemaakt op woensdag en op zaterdag.

Ook Mega Millions is een erg bekend spel bij The Lotter. Ook hier vul je 5 reguliere getallen in tussen de 1 en 75 en kies je een Mega Ball uit een aparte reeks tussen de 1 en de 15. Wanneer jij 5 goede getallen hebt én de het juiste getal op de Mega Ball, kan dit spel je een multi miljonair maken.

En dan als laatste maar zeker niet minder populair is de EuroMillions. Ook hier kies je weer 5 reguliere getallen uit een reeks van 1 tot 50 en kies je twee lucky stars uit een reeks van 1 tot 12.

Hoe koop je loten bij The Lotter?

Wanneer je van plan bent om loten te kopen bij The Lotter, moet je eerst een account aanmaken op de website. Dit is eigenlijk erg makkelijk en is dan ook zo gedaan. Je kan het namelijk allemaal in het Nederlands lezen en het wijzigt zich vanzelf.

Hiervoor moet je natuurlijk een aantal persoonlijke gegevens achter laten. Maar dit is natuurlijk logisch, want wanneer jij een prijs hebt gewonnen, moeten zij wel zeker weten dat zij het geld aan de juiste persoon geven. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat er wat met je gegevens gebeurd, want er wordt gebruik gemaakt van een beveiligde verbinding.

Hoe je loten kan kopen en wanneer je weet of je in de prijzen bent gevallen, kan je eigenlijk allemaal vinden op de website. Je kan daar precies vinden waar je loten koopt en wanneer de prijzen bekend worden gemaakt.

Dus het gaat eigenlijk als volgt; je kiest je favoriete loterij uit en je krijgt direct te zien hoeveel het kost. Het kan ook nog zo zijn dat je kortingen kan krijgen als je meerdere loten koopt. Wanneer je de loten gekocht hebt, kan je zelf alles volgen, maar je krijgt uiteraard ook een berichtje van The Lotter.

Wanneer je wat hebt gewonnen, wordt dit direct bijgeschreven op je account. Wanneer het bedrag te hoog is, kan het zo zijn dat de prijs zelf moet ophalen. Nog niet helemaal duidelijk? Onderstaande video legt in 1:30 minuten uit hoe Thelotter werkt.

Is The Lotter betrouwbaar?

Natuurlijk zit er altijd een risico aan het meespelen van een loterij. Het is namelijk zo dat je kans maakt op een prijs, maar het kan ook zijn dat er geen prijs valt. Wanneer je een prijs gewonnen hebt, zal dit direct op je account gestort worden.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je geen prijs hebt gewonnen, maar dat wil niet zeggen dat het direct onbetrouwbaar is. Er zijn erg goede reviews over The Lotter te vinden, dus daarom kan je zeggen dat The lotter wel betrouwbaar is.

De voordelen

Natuurlijk ben jij benieuwd naar de voordelen van The Lotter, zodat je toch zeker weet dat jij hier je loten gaat kopen. Hieronder lees je dan ook een aantal voordelen, waarom je je loten het beste bij The Lotter kan kopen.

  • The lotter is een Nederlandse website en dus erg makkelijk in gebruik.
  • Je kan The Lotter telefonisch of per chat direct bereiken. Wanneer jij met een dringende vraag zit, zal deze direct beantwoord worden.
  • Je kan hier betalen met iDEAL.
  • The Lotter heeft een groot aanbod aan buitenlandse loterijen. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het wel vinden.
  • Er zijn erg veel kortingsacties. Bijvoorbeeld wanneer je meerdere loten koopt, je een gratis lot erbij krijgt.
  • Je bent niet verplicht om een abonnement af te sluiten. Je kan er zelf voor kiezen om eenmalig mee te spelen of wat vaker mee te spelen.
  • The Lotter beschikt over een licentie voor diverse loterijen.

Het kopen van een bundel

Zoals je hierboven al las, heeft The Lotter vaak aanbiedingen wanneer je meerdere loten koopt. Het kan namelijk zijn dat je één of meerdere loten gratis krijgt. Het is dus een stuk voordeliger en de moeite waar om een bundel te kopen.

Je kan verschillende dingen combineren in een bundel, zodat het pakket helemaal naar jouw smaak is. Je kan ook een duidelijke keuze maken voor balans tussen winkans en de prijshoogte. Zo neemt jouw winkans extra toe!

De website is erg makkelijk in gebruik en dit komt ook doordat je de taal kan instellen in het Nederland. Je weet namelijk snel waar je moet zijn voor je loten en voor al je vragen heeft de The Lotter wel een antwoord. Ook kan je erg makkelijk loten kopen door gebruik te maken van Ideal.

De groepsspelen

De groepsspelen bij The Lotter geven je kans om met minder inleg meer kans op winst te maken. Wie wil dat nou niet? Eigenlijk werkt dit vrij eenvoudig. Je koopt namelijk een aandeel in een grote groep loten.

Wanneer er een prijs val op die groep loten, dan krijg jij dus je gewonnen aandeel. Doordat je meespeelt in een groep met loten, kost het je minder en heb je meer kans om een prijs te winnen.

Prijzen worden bij The Lotter snel uitbetaald

Heb jij geld gewonnen bij The Lotter? Dan kan je er vanuit gaan dat het geld binnen 24 uur op je account staat. Wanneer je een grote geldprijs hebt gewonnen, kan je er vanuit gaan dat het geld binnen 15 dagen op je account staat.

Wanneer je een jackpot hebt gewonnen, dan moet je zelf het geld ophalen bij hun op het kantoor. Eigenlijk is het bij The Lotter niet anders dan bij andere loterijen.

Een aantal winnaars

Sinds 2002 heeft The Lotter al meer dan 58 miljoen dollar aan loterij prijzen uitgekeerd aan ruim 3 miljoen spelers. Een speler uit Irak heeft bijvoorbeeld met de Oregon Megabucks jackpot 6,4 miljoen dollar geworden. Dit was de grootste prijs ooit bij The Lotter.

Ook was er in 2016 een man uit Australië de gelukkige winnaar van een tweede prijs. Hij heeft namelijk een prijs gewonnen van 1 miljoen dollar. Deze tweede prijs heeft gewonnen door mee te spelen met US Powerball.

Maar dit was niet de enige prijs in 2016 met het spel Powerball, want in ook iemand uit Canada won 1 miljoen dollar. Deze man was de gelukkige tweede winnaar van de tweede prijs van dit spel.

Wil jij nou ook één van deze winnaars worden? Neem dan snel even een kijken op de website van The Lotter en misschien maak jij binnenkort wel kans op één van deze grote geldprijzen.

De drie populairste online casino's van dit moment