Disclaimer

Onlineroulettespin.com is een informatieve website over het kansspel roulette. Wij zijn geen aanbieder van kansspelen en/of roulette.

Aansprakelijkheid

Onlineroulettespin.com doet haar best om informatie (in vorm van tekst, afbeelding en video) zo accuraat mogelijk weer te geven. Echter kunnen wij geen garanties geven over de juistheid van deze informatie.

Je zult op deze websites ervaringen vinden over casino’s en verschillende roulette varianten. Wij geven hierin onze oprechte mening, onze mening kan niet als feit worden opgevat.

Onlineroulettespin.com kan ook niet verantwoordelijk worden gehouden voor schade (in elke vorm) die wordt geleden door onze informatie. Mocht je echter fouten hebben ontdekt in onze informatie, laat het ons dan alsjeblieft weten via het contactformulier.

Links naar derden

Onlineroulettespin.com is een zogeheten affiliate website, dit betekent dat wij betaald krijgen om bezoekers naar andere websites door te linken. Onlineroulettespin.com is niet verantwoordelijk voor de informatie en/of bedrijfsvoering van deze derden websites.

Dit omdat wij deze websites niet beheren en geen enkele invloed kunnen uitoefenen. Ook voor de schade (in welke vorm dan ook) die geleden wordt door deze websites zijn wij niet aansprakelijk.

Op deze website staan demo’s van verschillende kansspellen, ook deze zijn geen eigendom van onlineroulettespin.com.

18 jaar en ouder

In Nederland is het alleen mogelijk om roulette voor echt geld te spelen, voor personen van 18 jaar of ouder. Indien je jonger bent dan 18 jaar is het niet toegestaan om te gokken.

Je wordt bij deze vriendelijk verzocht om de website te verlaten. Voor personen onder de 18 jaar is het enkel toegestaan om roulette voor nep geld te spelen.

Auteursrecht

Het is niet toegestaan om deze website of delen daarvan te kopiëren zonder schriftelijk toestemming van de webmaster van onlineroulettespin.com.

Het is wel toegestaan om kleine gedeelten te citeren met vermelding van een link. Bij twijfel neem altijd contact op via het contactformulier.

Wijzigingen

Deze disclaimer kan zonder voorafgaande melding worden gewijzigd.