Gebruik deze krasloten trucs om te winnen

Slimme Krasloten trucs om dankzij statistiek je winkansen te verhogen

Zijn er manieren om meer te winnen met krasloten dan dat je nu doet? Dit is een goede vraag. Er is een wiskundige die de krasloten had ‘gekraakt’. Uit onderzoek van een Canadese wiskundige blijkt dat sommige krasloten eenvoudig te kraken zijn.

Soms kun je namelijk afleiden uit de informatie naast de kraslaag op krasloten of op een lot een prijs gaat vallen of niet. Als je een Bingolot hebt, dan bestaat deze altijd uit een rij van 4 bingovelden. Deze vind je naast een kraslaag waaronder je de getallen ziet.

Als je dan de laag open gaat krassen dan komen de getallen in beeld en die kun je dan afstrepen op de bingovelden. Als je dan een patroon ziet met de getallen dan kun je rekenen op een prijs. Er is door Srivastava ontdekt dat getallen in deze bingovelden verraden of een lot winnend kan zijn of niet.

Hij heeft regelmatigheden ontdekt aan de hand van de getallen op de bingovelden. Aan de hand van zijn gegevens heeft Srivastava een rekenmethode gemaakt die zo de regelmatigheden kan voorspellen en dan ziet of een los wel of geen prijs bevat. Je hebt hierbij als speler een winkans van 75%.

Tips en trucs

Aan de hand van een paar tips en trucs kan het werken met krasloten voor jou leuker worden. Lees ze op je gemak door en probeer het zelf uit.

  • Soms zijn er nog steeds krasloten beschikbaar en dat terwijl alle prijzen al zijn uitgekeerd. Let daarom altijd goed op welke prijzen er gewonnen zijn voor jij zelf een lot gaat kopen.
  • Wat zijn de actuele kansen op winst? Je kunt een berekening doen en het zo achterhalen. Het kan wel even duren, maar zo verhoog je wel je eigen kansen op winst.
  • Je zou wel eens wat duurder uit kunnen zijn, maar je kunt meer krasloten kopen en dan heb je altijd een hogere kans op meer winst. Je hebt hierdoor dus meer spanning maar ook is de kans dat je iets wint veel hoger!
  • Zie je op een lot een witte lijn aan de onderkant? Ga dan eens kijken of dat jouw winnende lot is. Als dat niet zo is dan kun jij er nog eentje kopen, waarom? Wanneer de loten namelijk een witte lijn hebben net boven of net onder het kartelrandje, dan is de kans op winst hoger.
  • Het advies is ook om mysterie packs te vermijden. Soms wordt dit aangeboden omdat een verkoper zo van de oude loten af wil komen. De beste prijzen zijn dan vaak al vergeven. De kans dat jij dus een mooie prijs winst is erg klein.
  • Verliezende loten kun je bewaren. Soms worden er namelijk 2e kans loterijen gehouden, dan kun je die loten insturen en maak je toch nog een kans op een extra prijs.

De drie populairste online casino's van dit moment