Twin Player

Twin Player – Speel populaire meerspelers online

Misschien heb je wel eens gehoord van een meerspeler of twin player. Maar wat is dit nu eigenlijk? Je hebt gokhallen en daar mogen gewone gokkasten worden aangeboden maar ook meerspelers. Het is een gokkast waarop dan meerdere mensen tegelijkertijd kunnen gokken. In Nederland zijn er bijna 300 gokhallen te vinden en daar vind je bijna 700 meerspelers (met daar tegenover ruim 14600 gokkasten).

De bekende Twin player gokkast is een gokkast die als tweespeler en driespeler bestaat. Je kunt spelen vanaf een inzet van 1 credit en dat is gelijk aan 0,20 eurocent. Bij het basisspel heb je inzetopties van 20, 30 en 40 credits. Daarbij is het uiteindelijke spelresultaat de inzet of het dubbele van je inzet.

Er is ook een vervolgspel en deze speel je op 4 rollen en dan met 10 winlijnen. Je hebt hier inzetopties van 4, 10, 20, 40 of 80 credits. Eerst begin je met de laagste inzet. Wanneer dat dan de totaalmeter is gestegen, kun je met een hogere inzetoptie spelen.

Let goed op want wanneer de aantal spelen meter af gaat nemen dan kun je ook een hogere inzet kiezen. Krijg je te maken met prijs dubbel dan kun je de waarde van je winst verdubbelen.

Je hebt hierboven al kunnen lezen waarom dat de Twin Players zo populair zijn, het is namelijk bijzonder en ook leuk om eens met meerdere te kunnen spelen.

De originele Twin player is online niet meer te spelen

De online versie van Twin Player is niet meer te spelen. Er kon met meerdere mensen tegelijk worden gespeeld en dan heb je 4 rollen en 10 winlijnen en dan kun je inzetten met 4, 10, 20, 40 of 80 credits. Hoe hoger je inzet hoe hoger de prijs die je kunt winnen.

Het kan erg spannend zijn, je hebt ook een autoplay functie en dan kun je automatisch spelen en dit kan erg snel  gaan! Inzetten kan met maximaal 80 credits en dan kun je zomaar maximaal 32.000 credits winnen.

Andere Twin player gokkasten die nog wel te spelen zijn

Zoals je wellicht wil weten zitten de spelmakers niet stil en als een gokkast het erg goed doet zullen ze die in een andere vorm maken. Er zijn dus nog genoeg andere Twin Player gokkasten die je wel kunt spelen!  Onderstaande gokkasten kun je met 1 of 2 spellen tegelijkertijd spelen en die leggen we je graag verder uit.

Twin Joker

Twin Joker

Twin Joker is een gokkast met een RTP (return to player) van 97,79%. Dit is vrij hoog. Wat zo leuk is aan dit spel is dat je twee spellen (gokkasten) naast elkaar hebt. De retro en joker symbolen wekt bij veel mensen nostalgische gevoelens op.

Het leukste is dat jij iedere spin kunt spelen met maximaal €12.320. De twee kasten draaien onafhankelijk van elkaar, en hebben dus geen invloed op elkaar. Je kunt ook een van de twee gokkasten spelen.

Je speelt met 10 credits per gokkast en dan met vijf winlijnen per gokkast. Je hebt daarbij dan drie horizontale en twee diagonale winlijnen. Speel je op beide kasten dan speel je met 20 credits.

De joker staat centraal op deze gokkast en er zijn er drie te vinden op een winlijn dan heb jij 6000 credits gewonnen. Dit kan dan maximaal €12.000 zijn. Maar er zijn nog andere symbolen die je ook wat opleveren.

Je krijgt namelijk 100 credits voor in totaal drie Starburst sterren en dan krijg je nog eens 80 credits voor drie gouden Bell of Fortune symbolen. Dan heb je nog de 60 credits voor drie keer een tros druiven en je krijgt 20 credits voor drie citroenen of bijvoorbeeld drie kersen. Wanneer je dan wint dan kun je je winst innen of je kunt het doorspelen naar de Supermeter.

Club 2000 gokkast ervaring

Club 2000 deluxe

Een andere bekende gokkast is Club 2000 Deluxe. Je kunt dan ook weer een of twee gokkasten tegelijk spelen en er geldt een uitkeringspercentage van 95%. De minimale inzet is €0,20 en je speelt met maximaal €50.

Zelf heb jij de keuze of je met twee kasten gaat spelen of toch liever op één een inzet plaatst. Je hebt een speelveld met 3 rollen en met 3 rijen van symbolen. Je speelt een interessant bonusspel met kersen, citroenen en sinaasappels en die moeten vallen op de 1e winlijn.

Symbolen zijn er genoeg te vinden op de gokkast en dan heb je bijvoorbeeld het bekende SLP symbool (de BAR) en als je er drie hebt krijg je 250 munten. Dit geldt ook voor de meloenen, sterren en klokken. Heb je 3 Scattered druiven, aardbeien, pruimen of klavertjes vier dan krijg je 100 munten. Deze moeten dan wel op een lijn vallen. Als je een kers hebt dan kun je bij een symbool al prijs hebben op de 1e rol.

De mysterie prijs is er ook, dan heb je de bekende Club 2000 symbolen en dan krijg je deze prijs als je er 2 hebt minimaal. Je krijgt maximaal 500 munten als je er 3 hebt verzameld.

Online versie van Simply Wild gokkast

Simply Wild Deluxe

Dan is er nog de gokkast genaamd Simply Wild Deluxe. Je hebt 2 x 4 rollen en dan heb je 5 – 10 winlijnen. Je bepaalt als speler zelf of je op de linkse of de rechtse rollen in gaat zetten. Je kunt spelen met minimaal €0,20 en met maximaal €50 per draai. De maximale winst die je kunt behalen is €1000.

De symbolen zijn interessant want bij drie pruimen, sinaasappels, citroenen of bellen krijg je 2x de geplaatste inzet. Bij de zevens, druiven, aardbeien of de meloenen krijg je 4x de geplaatste inzet. Maar let op want dan heb je nog de drie sterren symbolen en dan kun je 10x je inzet winnen. Je hebt bijvoorbeeld ook nog de drie sterren Wild feature. Je krijgt dan 10x je inzet maar het is ook een Wild symbool.

De drie populairste online casino's van dit moment