De website van Toto

Toto – Voorspel uitslagen op voetbal en andere sporten & win!

Ben je gek op sport en vind je het heerlijk om sportwedstrijden te kijken? Dan is de Toto mogelijk iets voor jou. De Toto is een populair kansspel voor sportliefhebbers. Met dit kansspel kun je iedere week op vele verschillende sportwedstrijden wedden.

Het doel? Geld verdienen met jouw hobby, door de juiste weddenschappen in te dienen en hier een flinke winst mee op te strijken.

De geschiedenis van Toto

Veel mensen denken dat de Toto nog helemaal niet zo oud is. In feite is dit wel het geval. De Toto lijkt misschien iets van deze tijd, maar in 1956 werd de fundering voor het kansspel al gelegd. Toen startte de KNVB namelijk met de zogeheten ‘totopool’. Om mee te kunnen spelen met de totopool, moest je lid zijn van een voetbalclub of van de KNVB.

Dit was het begin van de Toto. Toen meer en meer voetbalsupporters de Toto ontdekten, werd het kansspel al snel populairder. Ook criminelen wisten de voetbalpool te vinden: zij probeerden misbruik te maken van de totopool. Om dit te voorkomen, kwam het Ministerie van Justitie met een voorstel om het wedden op voetbalwedstrijden te verbieden.

Uiteindelijk gebeurde dit niet, maar werd er wel een nieuwe wet geïntroduceerd om de voetbalweddenschappen wat beter te reguleren en controleren. Dit gebeurde in het jaar 1960.

De Toto werd landelijk vastgelegd en voortaan georganiseerd door Stichting De Nationale Sporttotalisator. Een groot deel van de opbrengst van Toto ging vanaf dat moment naar de KNVB.

Wedden op sport bij Toto

Bij Toto kun je niet alleen op voetbalwedstrijden wedden. Ook andere sporten worden vertegenwoordigd in het aanbod met sportweddenschappen van Toto. Het gaat om tennis, darts en Formule 1.

Hoe werkt het?

Vroeger moest je lid zijn van een voetbalclub of van de KNVB om deel te kunnen nemen aan de Toto. Vandaag de dag is dit niet meer het geval. Ook zonder lidmaatschap bij een voetbalclub of de KNVB kun je weddenschappen indienen bij Toto. Dit kun je op twee manieren doen, namelijk offline en online.

Wil je offline wedden op sportwedstrijden, dan ga je naar een van de verkooppunten van Toto. Hier haal je een Toto deelnameformulier. Dit formulier laat je invullen bij het verkooppunt. Hierbij geef je aan op welke wedstrijd je wil wedden en welke voorspelling je voor deze wedstrijd wil doen.

Heb je de juiste voorspelling gedaan? Dan ga je naar hetzelfde verkooppunt om jouw winst uit te laten betalen.

Wil je online wedden op sportwedstrijden, dan ga je naar de website van Toto. Je maakt een spelersaccount aan, hier zet je geld op en vervolgens kun je een of meerdere deelnameformulieren invullen. Je geeft aan op welke wedstrijd of wedstrijden je wil wedden en welke voorspelling of voorspellingen je wil doen.

Heb je de juiste voorspelling gedaan? Dan wordt jouw winst in je online wallet gestort. Hierna kun je jouw winst op je rekening uit laten betalen. Je kunt het geld ook gebruiken om opnieuw weddenschappen in te dienen.

Quotering

Dien je een weddenschap in bij Toto, dan krijg je altijd te maken met de quotering. De quotering bepaalt hoeveel geld je uitgekeerd krijgt als je de juiste weddenschap indient. Vermenigvuldig je jouw inleg met de quotering van een sportweddenschap, dan krijg je je winst.

Is je inleg bijvoorbeeld 5 euro en is de quotering van de weddenschap 2? Dan krijg je 2 x 5 euro uitbetaald als je de juiste voorspelling doet. Dit betekent dat je 10 euro verdient met de juiste voorspelling.

De quotering verschilt per sportweddenschap. Hoe kleiner de kans is dat jouw voorspelling uitkomt, des te hoger de quotering van je weddenschap is. In feite word je dus beloond door risico te nemen, met een hogere quotering.

Uitbetaling van je winsten

Speel je Toto online? Dan worden jouw winsten in je online wallet gestort. Dit gebeurt altijd binnen één werkdag. Het geld in je wallet kun je gebruiken om nog een sportweddenschap in te dienen, maar je kunt het geld ook op je rekening laten storten. Het overboeken van Toto winsten op je bankrekening kan tot 10 werkdagen duren.

Speel je Toto offline? Dan kun je jouw winst bij een Toto verkooppunt ophalen. Let op: dit is alleen mogelijk als je nettoprijs lager is dan 449 euro. Is je winst hoger dan 449 euro? Dan moet je jouw deelnamebewijs inclusief kopie van je legitimatiebewijs aangetekend naar Toto verzenden.

Jouw documenten worden door Toto gecontroleerd en als alles klopt, heb je jouw winst binnen 31 dagen op je rekening. De kosten die je moet betalen voor het aangetekend versturen van je documenten, worden tegelijkertijd op je rekening gestort. Deze kosten hoef je dus niet zelf te betalen.

Belasting betalen over je winsten

Heb je een aardige winst gemaakt bij Toto, dan is de kans groot dat je hier kansspelbelasting over moet betalen. Je bent verplicht om kansspelbelasting te betalen als je meer dan 449 euro hebt verdiend met jouw sportweddenschap.

Het belastingpercentage van 30,1 procent wordt door Toto van jouw winst afgehaald. Je hoeft de belasting over je winst dus niet zelf over te maken naar de rekening van de Belastingdienst.

Actuele promoties van Toto

Op de website van Toto vind je alle actuele promoties van het kansspel. Een promotie waar je op dit moment van kunt profiteren, is de Free Bet. De Free Bet is een gratis sportweddenschap. Heb je een Free Bet gekregen van Toto, dan mag je een gratis weddenschap doen. Wel moet je de Free Bet eerst activeren.

Verder geeft Toto regelmatig gratis kaarten voor voetbalwedstrijden weg. Je kunt bij Toto zelfs gratis kaarten voor een wedstrijd van het Nederlands Elftal winnen. Dit komt omdat Toto sponsor is van het Nederlands Elftal en als sponsor regelmatig prijzen weg mag geven.

Wil je op de hoogte blijven van de actuele aanbiedingen van Toto? Dan kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief van het bedrijf. Schrijf je je in voor de nieuwsbrief, dan krijg je een mailtje als er een nieuwe actie geïntroduceerd wordt.

De Toto voorspellingen van 4 december 2018 bij Veronica Inside

De Toto voorspellingen van de heren van Veronica inside op 4 december 2018

Toto voorspellingen van Veronica Inside

Veronica Inside is een populair televisieprogramma van televisiezender Veronica. Dit televisieprogramma wordt iedere maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag om 20:30 uur uitgezonden. Het programma wordt gepresenteerd door voetbalexperts Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp.

Op maandag- en vrijdagavond staan de presentatoren van het programma stil bij de wekelijkse Toto. Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp vullen op maandag en vrijdag samen het Toto formulier van die week in.

Speel je mee met de Toto, maar vind je het lastig om de juiste voorspellingen te doen? Dan kun je de voorspellingen van Veronica Inside kijken op maandag- en vrijdagavond. Zelfs een leek kan met de Toto voorspellingen van Veronica Inside veel geld verdienen.

De drie populairste online casino's van dit moment