Roulette systemen

De Whittaker roulette strategie uitleg

Om jouw winkansen aan de roulette tafel te vergroten kun je gebruik maken van de Whittaker roulette strategie. Met deze methode kun je door de eerdere uitslagen te analyseren je geld zo in zetten dat je de kans vergroot op te winnen.

Om deze methode te gebruiken moet je veel getallen gebruiken en ook op een bepaalde manier jouw geld inzetten op de roulette tafel. Hoe de Whittaker roulette strategie en hoe je dit in jouw voordeel kunt gebruiken zullen we hieronder uitleggen.

Inzetten en verliezen

Om gebruik te maken van de Whittaker roulette strategie zul je veel moeten rekenen. Ook zul je soms met opzet geld moeten verliezen, in het begin moet je twee keer verliezen voordat je echt van start gaat.

Als voorbeeld beginnen we met het inzetten van € 1,- die we verliezen. Vervolgens zetten we nogmaals € 1,- in die ook verloren wordt. Vanaf nu ga je rekenen en tel je de twee bedragen die je verloren hebt bij elkaar op. Je komt dus nu op € 2,- uit.

Hier ga je mee verder op deze manier inclusief de verliezen en je noteert de getallen om mee te rekenen.

Rekenen

Om duidelijk te maken hoe je gebruik kunt maken van de Whittaker roulette strategie geven we een uitgebreid voorbeeld dat stap voor stap uitlegt wat je moet doen.

Voor dit voorbeeld beginnen we nog steeds met € 1,-. Je noteert met een pen telkens de getallen op die hieronder uit het voorbeeld komen.

 • Je zet 1 in en verliest deze, je schrijft dus 1 op je papier
 • De volgende inzet is dan 1 + 0 = 1 euro. Dit zet je in en als je verliest schrijf je dit nummer op.
 • De cijfers die je hebt opgeschreven tel je bij elkaar op. Je zet dus nu 1 + 1 = 2 euro in. En als je verliest dan schrijf je de 2 achter de andere cijfers.
 • Je werkt steeds met de laatste 2 cijfers en nu zet je dus 1 + 2 = 3 euro in. Je verliest en schrijft de 3 op. Je hebt als het klopt nu 1 1 2 3 op papier staan.
 • Vervolgens zet je 2 + 3 = 5 euro in en als je verliest zet je de 5 op papier.
 • Nu zet je 3 + 5 = 8 euro in en als je verliest noteer je een 8.
 • De volgende inzet is 5 + 8 = 13 euro bij verlies noteer je dit nummer.
 • De volgende inzet is 8 + 13 = 21 euro en bij verlies noteer je de 21 in de reeks.
 • De volgende inzet is 13 + 21 = 34 euro en bij verlies noteer je een 34. De getallen op jouw papier zijn nu 1 1 2 3 5 8 13 21 34.
 • Dan zet je 21 + 34 = 55 euro en je wint. Omdat je gewonnen hebt streep je de laatste 2 nummers weg. Er staat dus nu 1 1 2 3 5 8 13 21 op het papier.
 • Nu zet je het laatste nummer in op jouw papier, in dit geval 21 euro. Als je wint streep je weer de laatste twee nummers door.
 • Het bedrag dat je dan inzet is 13 en bij winst streep je deze twee nummers door.
 • Zo ga je verder totdat je uiteindelijk winst hebt gemaakt.

Winst reduceren

Door op deze manier geld in te zetten en elke keer het bedrag dat je inzet te verhogen met het verloren bedrag zorg je ervoor dat je als je helemaal door speelt tot de 0 je uiteindelijk een winst maakt van in elk geval 1 euro in dit geval.

Je moet er dan wel rekening mee houden dat de kans op winnen en verliezen even groot is als het balletje valt dus de kans dat je zoals hierboven eerst vaak verliest is misschien wel kleiner.

Bewust spelen

Om met de Whittaker roulette strategie aan de slag te gaan is het verstandig om van tevoren een einddoel en een budget te bepalen.

Zo voorkom je dat je geld verliest terwijl je eigenlijk verstandig had moeten spelen. Speel dan ook altijd met geld dat je kunt missen en blijf roulette als een leuk spelletje zien waarmee je wel eens wat geld zou kunnen winnen.

Als je niet kunt omgaan met kansspelen of als je geen geld hebt om aan de roulette tafel te gebruiken speel dan online een spel waarmee je gratis kunt spelen. Zo kun je ook plezier hebben van de Whittaker roulette strategie en misschien wel oefenen voor een moment dat je het wel echt kunt toepassen.

 

 

De drie populairste online casino's van dit moment