Roulette Touch

Roulette Touch

Roulette touch
Score:
Spinnen om te winnen! Speel Nu

Kenmerken

  • HTML5 roulette variant speciaal voor smartphone en tablet
  • Prachtige vormgeving
  • Sneldraaien, autoplay, rebet; hele compleet roulette spel

Informatie


De laatste toevoeging van NetEnt op het gebied van mobiele spellen is Roulette Touch. Dit gloednieuwe spel is gebaseerd op het immens populaire flash roulette spel Roulette Advanced, alleen dan helemaal perfect gemaakt voor de mobiele apparaten. De naam van het deze roulette variant ‘Roulette Touch’ verraadt al dat je bij dit mobiele roulette spel lekker kan ‘drukken’ met je vingers. Oftewel een nieuwe variant speciaal gemaakt voor de touch screens. Roulette Touch is het antwoord op de nieuwe generatie tafelspellen die het huidige flash roulette aanbod (uiteindelijk) moet gaan vervangen.

Inzetveld touchscreen roulette

Vormgeving van Roulette Touch

De interface van Roulette Touch ziet er zeer modern uit en is tegelijkertijd erg simpel gehouden. Iedere speler kan in één oogopslag zien wat de bedoeling is, zodat je kan spelen zonder eerst een gebruiksaanwijzing te moeten lezen.

Alleen spelen in de landschap modus

Je telefoon moet gedraaid worden om in de landschap modus te komen, eerder kan het spel niet gespeeld worden. Het valt op dat bijna alle flash roulette varianten die op de mobiele telefoon gespeeld kunnen worden, bijna altijd in landschap modus worden. Bij live roulette van NetEnt en Evolution Gaming kan je ook in portret modus spelen.

Je kunt Roulette Touch op je mobiel of tablet al spelen vanaf 1 euro per ronde. Als je de smaak te pakken hebt kan je jouw inzet verhogen tot en met de maximale inzet €500. De minimum inzet is 1 euro en de maximum inzet is 500 euro.

Net zoals de niet-mobiele voorganger wordt bij Roulette Touch de Europese roulette regels gehanteerd. Alle inzetmogelijkheden zijn precies hetzelfde als bij een reguliere roulette spel. Wel kan je minder inzetten op een getal dan op een kleur.

Het spel heeft van NetEnt een heerlijk rustgevende, piano-achtige soundtrack meegekregen. Deze staat standaard uit maar als je op het geluidsicoon klikt zal je alle geluidseffecten horen. Geeft in onze opinie toch wat meer dimensie aan het leuke roulette spel

Eigenaren die een smartphone hebben die erg klein is en toevallig zelf wel dikke vingers, lijken pech te hebben. Maar niks is minder waar, bij roulette Touch kan je inzoomen zoals je met je foto’s in en uitzoomt: door je vingers een naar binnen bewegende beweging laten maken.

Functies bij Roulette Touch

Bij het maken van je inzet kan je kiezen uit één chip die verschillende waarden kan hebben: 1, 5, 25 of 100.

Als je jouw inzet wilt verwijderen moet je klikken op de zwart kruis die zich bevindt aan de rechterkant van de ‘inzet chip’. Daarnaast staat een knop met een gebogen pijl op; bij het gebruiken van deze knop kan je jouw laatste inzet verwijderen.

Autoplay, reuse samebet, quick spin

Aan de linkerkant van de ‘inzet chip’ staan twee knoppen: de vorige inzet knop/2x knop en een knop met een play teken erop. Als je drukt op de knop met de play icoon, krijg je een nieuw venster waar je Autoplay kunt instellen tot 1000 rondes, Reuse same bet in kan stellen en de Quick Spin functie aan kan zetten.

Links onderin zie je een icoon van een huis staan, als je daarop klikt zal je terug naar de lobby van je gekozen online casino gaan.

Rechts bovenin zie je de vijf laatst gevallen getallen staan. Als het zesde getal is gevallen dan zal de allereerste geval verdwijnen van het scorebord.

Background color aanpassen

Playsettings - RT