Mega Moolah gokkast

Mega Moolah

Mega Moolah is een slotmachine met vrolijke dieren. Alleen het kijken naar deze gokkast is al een plezier op zich. De apen, giraffen en olifanten rollen over het scherm en je waant je in bijna echt in de dierentuin. In ieder geval een slotmachine om wat gezellige uurtjes mee door te brengen.

Een jackpot van meer dan €10 miljoen euro

Mega Moolah staat bekend om zijn hoge jackpotten. Deze kunnen namelijk oplopen tot maar liefst €10 miljoen euro. Iets wat maar weinig online gokkasten zullen evenaren. Hiermee heeft de machine zelfs een plekje in het Guinness book of records gewonnen met de titel “largets payout in an online slot machine game”.

De recordprijs bedroeg toen maar liefst €17.879.645,12, welke werd gewonnen door een 26-jarige Engelse militair.

De Symbolen van de Mega Moolah

Afrikaanse jungle

De slotmachine uit 2006 is misschien ietwat gedateerd, maar met zijn vrolijke dieren doet hij het nog altijd goed. Vrolijke dieren uit de Afrikaanse jungle maken graag kennis met je om je daarna te voorzien van een leuke jackpot.

De minimale inzet bij de Mega Moolah is 1 cent per winlijn. De slotmachine heeft 5 rollen en 25 winlijnen. De grote leeuw telt als joker en het aapje met het paarse gezicht telt als scatter symbool.
Ben je in het gelukkige bezit van 3 of meer aapjes op een rij dan ontvang je free spins.

Met maar liefst 15 gratis spins maak je extra veel kans om die jackpot te winnen, dus kom maar op met die aapjes.

Progressieve jackpots van de Mega Moolah gokkast

4 verschillende jackpotten

Mega Moolah kent 4 verschillende jackpotten. De grootste is de Mega Jackpot en bedraag minimaal €1 miljoen euro. Maar voor wie niet perse meteen voor het grote geld gaat, heeft de Mega Moolah ook nog hele leuke andere jackpotten.

Zo is er de Major Jackpot van gemiddeld €30.000,- euro, de Minor jackpot van meestal €150,- en ook de Mini jackpot van meestal €10,-. Ook leuk om te winnen toch?

Voor elke inzet die je doet tijdens je spel op de slotmachine gaat er een deel naar deze 4 jackpotten. Deze lopen op totdat iemand de gelukkige winnaar is van een van de jackpotten. Dan begint de teller weer op €0,-. Doordat wereldwijd alle spelers en slotmachines van Mega Moolah bij elkaar worden opgeteld lopen de jackpotten razendsnel op.

Gratis spins krijgen

De jackpot winnen

Er is geen strategie om de jackpot te winnen, helaas. De slotmachine kiest willekeurig een speler uit die aan het grote rad mag draaien om de jackpot te winnen. Je hoeft hiervoor dus niet een bepaalde symbolen lijn of zoiets te draaien.

Ben jij een gelukkige winnaar van de jackpot, dan verschijnt er een rad op het scherm. Hier mag je aan draaien en de machine zal je snel vertellen of je de winnaar bent van de Mega jackpot of van een van de andere 3 jackpotten.

Je hoeft dus geen grote bedragen te verspelen op de machine om kans te maken op de jackpot. De hoofdprijs winnen op de Mega Moolah kan dus iedereen, met elke inzet en op elk moment. Kortom, Online gokken op de Mega Moolah gokkast is een dikke aanrader.

De drie populairste online casino's van dit moment