De website van de Vriendenloterij

De Vriendenloterij

De Vrienden Loterij is de laatste jaren erg bekend geworden. Jij en je vrienden kunnen allemaal prijzen winnen en dat is natuurlijk een feestje waard. Een goede reden om daarom ook zelf meer te weten te komen over de loterij.

Zorg dat je goed voorbereid mee gaat doen en lees hieronder meer over de Vrienden Loterij.

Geschiedenis van de Vrienden Loterij

Sinds 1989 bestaat de Vrienden Loterij en dit was een initiatief van Humanitas onder de naam Sponsor Loterij. Later werd het de SponsorBingo Loterij. Sinds 1 januari 2011 heet de loterij de Vrienden Loterij.

Het is de loterij waar jij en je vrienden prijzen kunnen winnen, het geluk deel je samen.

Wat is de Vrienden Loterij?

De meeste mensen kennen de Vrienden Loterij, omdat vrienden op deze manier ook prijzen kunnen winnen. De loterij zet zich in voor een sportieve en gezonde samenleving. De helft van het geld gaat naar een goed doel.

Je 06 nummer is je lotnummer bij deze loterij. Je kunt daarmee erg leuke prijzen winnen zoals een auto, een vakantie of een flinke geldprijs, iedere maand weer maak je kans op mooie prijzen. Ook worden er dagelijks veel prijzen uitgekeerd.

Wat is het doel?

De loterij wil bekend staan als een vriend voor alle Nederlanders. Zij is met name gericht op mensen die een steuntje in de rug nodig hebben en zo mee kunnen doen in de samenleving. Ook wil zij goed bekend staan voor de deelnemers, omdat er grote prijzen worden uitgereikt.

Welke goede doelen worden er gesteund?

Er worden door de Vrienden Loterij veel goede doelen gesteund op het gebied van welzijn en sport. In totaal gaat 50% van de omzet naar de goede doelen. Voorbeelden van goede doelen die gesteund worden zijn Jantje Beton en KWK Kankerbestrijding.

De prijzenpot

Bij de Vrienden Loterij heb jij een grote kans om prijzen te winnen. Maar het bijzondere aan deze loterij is, dat wanneer jij een prijs wint je vrienden ook hebben gewonnen.

Iedere maand weer maak jij een grote kans op geldprijzen en dat kunnen prijzen zijn van 100.000 euro, 50.000 euro, 25.000 euro, een auto, een tv, een vakantie of nog wat anders.

Iedere maand staan er weer honderdduizend prijzen klaar die uitgekeerd worden en de kans dat jij wint is nou eenmaal erg groot bij de Vrienden Loterij.

De kosten om mee te spelen

Het meespelen bij de Vrienden Loterij wordt gedaan via je mobiele nummer. Je zou ook een fictief nummer kunnen kiezen wanneer je liever niet met jouw mobiele nummer mee wilt doen. Voor een lot betaal je 13,50 euro.

Er zijn vaak erg leuke acties om deel te nemen aan de Vrienden Loterij. Vaak heb je dan ook nog recht op een welkomstpakket. Allemaal leuke extraatjes en prijzen waar je erg blij van wordt. Kortom genoeg redenen om zelf na te gaan wat de Vrienden Loterij jou en je vrienden kan brengen.

Zoveel kansen bij elkaar, dat moet wel goed aflopen.

Het aantal trekkingen per jaar

In totaal zijn er bij de Vrienden Loterij 14 trekkingen per jaar, 2 ervan hebben geen jackpot bonus. De 9e van de maand wordt de uitslag bekend gemaakt en dan weet jij dus ook of dat je een prijs hebt gewonnen of niet.

Als je een geldprijs hebt gewonnen dan wordt deze automatisch naar je rekening overgemaakt.

De winkansen

De winkans bij de Vrienden Loterij is 1 op 5,3.

Hoe kan je opzeggen?

Als je wil opzeggen bij de Vrienden Loterij dan kan dat wanneer je maar wilt, dit kan zowel telefonisch als via de post en via de e-mail. Het is van belang dat wanneer je via de post op gaat zeggen, dat je voor jezelf een kopie maakt van de brief die je gebruikt om op te zeggen.

Dit dient dan als bewijs voor als er wat mis mocht gaan. Houd je rekeningnummer altijd bij de hand, ook wanneer je per mail of telefonisch opzegt.

Contactgegevens

Als je contact op wilt nemen met de Vrienden Loterij dan kan dat op verschillende manieren:

Postadres:
Vrienden Loterij
Van Eeghenstraat 70
1071 GK Amsterdam

Maar je kunt ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar telefoonnummer 0900 – 300 1400. De medewerkers zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur en iedere zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

 

De drie populairste online casino's van dit moment