Website van het miljoenenspel

Het Miljoenenspel

Het Miljoenenspel is een Nederlandse loterij waar al veel mensen aan meedoen. Er kunnen flinke geldprijzen worden gewonnen, iedere zaterdag weer. De hoogste tijd om daarom meer over deze loterij te weten te komen.

Geschiedenis van Miljoenenspel

Sinds 3 maart 2012 kan het Miljoenenspel al worden gespeeld. Dit is de jongste loterij van Nederland. Het is ook een onderdeel van de Staatsloterij. Iedere zaterdag kan er deel worden genomen aan de loterij en maak je kans op leuke geldprijzen. Het is altijd weer spannend, want zal de jackpot deze keer vallen?

Wat is het Miljoenenspel?

Het Miljoenenspel is een loterij met een wekelijkse trekking. Het is een onderdeel van de Nederlandse Staatsloterij. Je hebt met jouw lot 3x de kans om miljonair te worden. Een lot kost je €5. Iedere zaterdag kun je kans maken op mooie prijzen, zowel grote als kleine geldprijzen.

Het doel van het Miljoenenspel is iedere zaterdag veel spelers blij maken met een leuke geldprijs.

Welke goede doelen worden er gesteund?

Bij het Miljoenenspel is de Nederlandse Staat het goede doel. De nettowinst gaat namelijk naar de Staat. Er zijn geen andere goede doelen waaraan de loterij geld afdraagt.

De prijzenpot

Er zijn veel prijzen te winnen bij het Miljoenenspel. In totaal gaat er ongeveer 65% van het bedrag wat is ingelegd naar de prijzen. Er worden iedere week 3 hoofdprijzen uitgereikt en dat zijn bedragen van €100.000, €20.000 en €10.000. Maar er worden ook nog kleinere prijzen uitgereikt en die variëren tussen de €2,50 en de €1000.

Er is ook een jackpot aanwezig en deze bevat altijd minimaal 1 miljoen euro. Wanneer de jackpot een week niet valt, zal deze alsmaar stijgen. In totaal kan dat oplopen tot maximaal 10 x 1 miljoen euro. Het zijn geen flauwe prijzen die je er kunt winnen. De hoge bedragen gaan er wekelijks uit.

Kosten om mee te spelen

Als je deel wilt nemen aan het Miljoenenspel, dan kan dat automatisch maar je kunt ook eenmalig meedoen. Bij ieder lot kun je zelf het 3e getal kiezen. Dit is jouw geluksgetal. Je hoeft niet perse een getal te kiezen, dit kan namelijk ook voor jou worden bepaald.

Je kunt ook online meespelen met het Miljoenenspel. Een lot kost je €5.   Het ballensysteem zal bepalen of de jackpot wel of niet valt bij het Miljoenenspel. Er zijn 6 ballen aanwezig in de ballenmachine en dan worden er 3 getrokken (iedere trekking). Als er 3 ballen van één kleur worden getrokken dan valt de jackpot.

Het is mogelijk om met het Miljoenenspel mee te doen aan de hand van gratis loten. Deze kun je op 2 manieren krijgen. Om te beginnen kan dat bijvoorbeeld via een proefabonnement van twaalf weken. Je krijgt daarbij een gratis lot cadeau. Als je automatisch mee gaat doen dan krijg je 4 loten gratis.

Aantal trekkingen per jaar

Iedere zaterdag om 21.30 uur is de trekking van het Miljoenenspel. Je maakt daarbij een grote kans op prijzen. Als je een prijs hebt gewonnen dan kun je een prijs tot €600 ophalen bij een verkooppunt in jouw regio.

De prijs van €600 tot €10.100 moet je bij één van de geselecteerde verkooppunten ophalen. De prijzen vanaf €10.100 kunnen opgehaald worden bij de Nederlandse Staatsloterij (alleen op afspraak).

De winkansen

De kans dat je een prijs wint bij het Miljoenenspel is 1 op 4 (bij de kleinere bedragen).

Hoe kan je opzeggen?

Als je op wilt zeggen bij het Miljoenenspel, dan kan dat op een aantal manieren. Opzeggen kan bijvoorbeeld telefonisch en dan kun je bellen naar 070-5500808. Dit kan op werkdagen tussen 09.00 uur en 21.00 uur. Ook op zaterdag en zondag is dat mogelijk, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je kunt ook een opzegbrief van de site gebruiken en daarbij je persoonlijke gegevens invullen en op deze manier je loten opzeggen.

Contactgegevens

Contact opnemen met Miljoenenspel kan op verschillende manieren. De loterij bevindt zich in het pand van de Nederlandse Staatsloterij in Den Haag.

Postadres:
Het Miljoenenspel
Postbus 818
2700 AV Zoetermeer

Je kunt ook telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 070-550 08 08, bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 – 21.00 uur en op zaterdag en zondag tussen 10.00 – 17.00 uur. De medewerkers staan je dagelijks te woord om je vragen te beantwoorden. Of dat je meer over de loterij wil weten, over de loten of over de trekkingen, alle vragen kunnen snel worden beantwoord.

De drie populairste online casino's van dit moment