Salon Prive Roulette Evolution Gaming

Salon Privé van Evolution Gaming Review

Voor de aller grootste roulette spelers is er een nieuwe roulette variant uitgekomen: ‘Salon Privé Roulette’. Bij deze versie van Evolution Gaming kan je tot 300.000 euro per ronde inzetten.

Zo bepaal jij hoeveel je inzet, wanneer er gespeeld wordt en ben je de enige die speelt. Daarnaast kan er niemand in de roulette kamer kijken.

Welkom bij de enige echte Salon Privé. Speel alleen op je eigen tempo – snel of langezaam. Deze tafel is helemaal van jou, andere spelers kunnen niet meespelen of kijken.

Om de Salon Privé roulette tafel te kunnen bezetten moet je wel minimaal 6.000 euro/dollar/pond op je account hebben. Met een minimum inzet van 2.000 of 3.000 euro per ronde is dat niet zo gek.

Vind je de dealer – om wat voor reden dan ook – niet leuk, niet mooi of niet gezellig? Vraag je toch gewoon met twee muisklikken een nieuwe aan? Bij deze variant is er niets meer aan de verbeelding over gelaten.

Hier ben jij de operator en wordt alles op jou commando gedaan. En dat is volkomen terecht. Als je voor hoge bedragen gaat spelen verdien je extra aandacht, service en een interessant VIP-programma. Een roulette spel die echt voor de premium spelers is eigenlijk raar dat het er nu pas is.

Salon Prive

De linker tafel is bezet. Als beide tafels bezet zijn dan kan je pas spelen op het moment de tafel wordt verlaten door de huidige speler.

Als een speler die de tafel ingebruik neemt een tijd geen inzet plaatst wordt hij of zij automatisch uit de tafel gezet om plaats te maken voor andere spelers die wel willen spelen.

De drie populairste online casino's van dit moment