Roulette Live EG

Roulette Live van Evolution Gaming Review

De originele live roulette van Evolution Gaming. Goede software te spelen op mobiel, tablet, laptop en de vaste computer. De interface is zo duidelijk dat zelfs een kind van 10 weet wat hij moet doen.

Dit is natuurlijk een grapje, als je jonger dan 18 bent heb je op deze website niets te zoeken en ook niet bij Roulette Live van Evolution Gaming.

Deze variant is jammer genoeg niet gratis te spelen. Dit is wel mogelijk bij NetEnt Live. (Hallo Evolution Gaming, lezen jullie mee??) dus ook die argument gaat helaas niet op.

Ben je nog geen 18 jaar, ga dan lekker buitenspelen of andere dingen die niet-18 plussers doen.

Live Roulette - Evolution Gaming

Het spel wordt geleid door een prachtige man of vrouw die niet alleen mooi is, maar ook alle kennis en vaardigheden in huis heeft om het roulette spel te leiden als een waar professional.

Dealer worden bij Evolution Gaming is een proces waar de CEO van Shell nog een puntje aan kan zuigen.

Kortom, hier zitten de beste die buiten het leiden van het spel, (bijna) gecertificeerde entertainers zijn. Lachen, gieren en brullen. Jij gaat je hier sowieso vermaken.

Je zult bijna vergeten dat het eigenlijk de bedoeling is om hier geld te winnen en dat – mijn lieve lezers – is ook hier goed te doen.

De regels die gevolgd worden zijn die van Europees roulette, dat betekent concreet:

  • De roulette wiel heeft slechts één zero (groen, nul of hoe je het wil noemen) wat betekent dat het een roulette wiel is met 37 getallen.
  • La Partage of En Prison regel is niet van toepassing. Advies is ook om vooral geen even-money (buiten inzetten) inzetten te doen. Wil je dat wel? Speel dan lekker Frans Roulette, waar kan dat? Lees alles over Frans roulette la partage.

Een paar spellen roulette meedoen bij Evolution Gaming is een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Kies de juiste strategie en/of systeem op basis van je bankroll, heb je geluk? Dan ligt het winnen van een fortuin voor je in het vooruitzicht.

 

De drie populairste online casino's van dit moment