Roulette systemen

De Shotwell roulette Strategie uitleg

Voor het spelen van roulette is het aan te raden om gebruik te maken van een goede tactiek. Een manier om succesvol te kunnen zijn aan de roulette tafel is door gebruik te maken van de Shotwell Strategie.

Deze strategie wordt sinds de jaren ’70 van de vorige eeuw gebruikt en is redelijk onbekend onder het grote publiek. Vandaar ook de reden dat wij er hier aandacht aan besteden zodat de strategie meer bekendheid kan krijgen onder roulette spelers.

De Shotwell Strategie is een bekende roulette strategie waarmee je roulette kunt spelen. Dit wil niet zeggen dat het ook de juiste manier van spelen is en dat je er veel of extra mee kunt winnen.

Kansen

Bij de Shotwell Strategie is het belangrijk dat je goed observeert en dat je jouw kansen zoveel mogelijk verspreid. Als je met de Shotwell Strategie gaat spelen aan de roulette tafel dan maak je net als bij veel andere tactieken gebruik van een reeks met getallen.

Aan de hand van deze getallen zet je in op de roulette tafel en zorg je ervoor dat de kansen die je hebt verspreid zijn. Hiermee werk je niet in de hand dat je vaker of meer zult winnen. Het effect is eerder dat je de kans op verliezen juist beperkt.

Hoe werkt de Shotwell Strategie

Om te beginnen zet je bij de Shotwell Strategie iedere ronde in op getallen. Dit hoeven niet altijd dezelfde getallen te zijn maar je moet er wel voor zorgen dat er een bepaalde spreiding in de getallen zit.

Kies hierbij dus niet voor getallen die naast of dicht bij elkaar liggen. De reden dat de Shotwell Strategie zijn werking beweerd is vanwege deze spreiding.

Zorg ervoor dat er tussen de getallen waar je op inzet altijd 4 tot 6 getallen ruimte zit. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een reeks van 7, 11, 17, 31 en 36.

Inzetten op de getallenreeks

Je hebt nu een reeks gemaakt van 5 getallen waar je op gaat inzetten. In ons voorbeeld hebben we de getallen 7, 11, 17, 31 en 36 gebruikt en hier gaan we dus ook geld op plaatsen.

Je hoeft voor de inzet niet een bepaalde regel vast te houden en kunt zelf bepalen wat je inzet. Om te beginnen kun je het best een laag bedrag gebruiken voordat je om het grote geld gaat spelen.

Je hebt ingezet op losse getallen en als je wint dan krijg je 35 keer de inzet die je hebt geplaatst uitbetaald.

Voorbeeld

We nemen als voorbeeld de eerder genoemde reeks van 7, 11, 17, 31 en 36. Op elk van deze getallen zetten we € 1,- in. De kans is groot dat we niet gelijk winnen dus hebben we in totaal een verlies van € 5,-. We zetten nogmaals in en verliezen weer. In totaal hebben we nu € 10,- verspeeld.

Na een derde keer verloren te hebben moeten we niet opgeven ondanks dat we al € 15,- verder zijn. Als je een vierde keer nogmaals verliest dan kan de moed je in de schoenen zakken, je hebt immers al € 20,- verspeeld.

Nog één keer inzetten dan en het balletje komt terecht op 17. Je krijgt nu 35 keer de inzet uitbetaald plus het bedrag dat je hebt ingezet. Dat is dus € 36,- in totaal, als we daar het verlies van aftrekken, dan heb je nu € 16,- winst gemaakt!

Risico

De kans bestaat natuurlijk zeker dat je jouw inzet verliest. Speel daarom voorzichtig en zet niet in één keer al het geld in dat je wilt gebruiken om mee te spelen.

Speel om kleine bedragen, want wanneer je wint, zul je genoeg uitbetaald krijgen om jouw verliezen te kunnen dekken.

Net als met alle andere tactieken is het met de Shotwell Strategie niet zeker dat je ook gaat winnen. Het risico is zelfs zeer groot omdat je op 5 losse getallen jouw inzet plaatst.

Heeft de Shotwell Strategie kans van slagen

Je kunt zeker winnen als je aan de roulette tafel speelt met de Shotwell Strategie. Je moet echter ook wel het geluk aan je zijde hebben.

Omdat je een behoorlijk risico neemt met het spelen van deze tactiek, is de kans ook groot dat je niet zult slagen en juist geld zult verliezen.

Denk daarom goed na voordat je aan de roulette tafel plaatsneemt en gaat spelen met deze tactiek. Speel ook alleen met de Shotwell Strategie als je vaker roulette gespeeld hebt.

De drie populairste online casino's van dit moment