Roulette systemen

Cover the table strategie uitleg

Roulette kan op verschillende manieren gespeeld worden en door de vele mogelijkheden om geld in te zetten kun je het spel ook met veel verschillende tactieken spelen.

Een goede strategie om roulette te spelen is de cover the table strategie. Zoals de naam al doet vermoeden zet je bij cover the table strategie op veel verschillende manieren tegelijkertijd geld in op de roulette tafel.

Hiermee zorg je er natuurlijk niet voor dat je meer wint maar de kans dat je wint, wordt wel groter omdat je een op groot deel van de kansen hebt ingezet.

Voorbereiden

Met de cover the table strategie moet je proberen om zoveel mogelijk inzet mogelijkheden op de tafel te benutten. Dit kan op verschillende manieren en zorg voordat je gebruik maakt van deze strategie dat je een duidelijk plan hebt voor jezelf.

Speel alleen met geld dat je kunt missen en zorg ervoor dat je niet afwijkt van de strategie die je in gedachten hebt. De cover the table strategie kun je op verschillende manieren inrichten dus probeer eerst te oefenen met een gratis variant van roulette op internet.

Hoe werkt het?

Met roulette heb je een groot veld van kleuren, getallen en mogelijkheden daarbinnen om in te zetten. Met de cover the table strategie kun je inzetten op de 35 getallen op het wiel, je maakt gebruik van de 17 splits die er zijn, wedden op de 11 streets en de 5 double streets.

Daarnaast zet je ook in op de 1-18, de third dozen, maak je gebruik van 4 splits en 2 columns. Dat klinkt al behoorlijk wat en zoals je zult zien zul je hiermee de tafel nagenoeg volledig bedekt hebben met inzetten.

Om de cover the table strategie te verduidelijken geven we een voorbeeld van de te nemen stappen.

Inzetten nummers en de splits

Inzetten op alle 35 nummers die er op het roulette wiel zitten is een mogelijkheid alleen is de kans dat je dan goed wint niet erg hoog. Stel dat je € 1,- op elk nummer plaats, dan win je elke keer je totale inleg, 35 keer de inzet, maar je verliest ook telkens € 35,-.

Per ronde win je dan € 1,-. Dat schiet niet echt erg op, maar het is een mogelijkheid. Om meer kans te maken zet je geld in op de splits. Een split is de scheidingslijn tussen twee vakjes met een getal. Door alle 17 splits te gebruiken en hier geld op in te zetten heb je 34 getallen gedekt.

Als je weer € 1,- inzet dan heb je in totaal € 17,- ingezet. De uitkering van de winst is hierbij wel weer 17 x de inzet dus net als met de getallen heb je hierbij € 1,- winst.

Straten en dubbele straten

Een straat is een rij van 3 cijfers. Op het veld is dit bijvoorbeeld 1, 2 en 3 of 4, 5 en 6. Er zijn 11 straten en als je hier geld op inzet dan heb je 33 getallen gedekt.

De uitbetaling is 11 keer de inzet dus als je € 1,- op een straat zou inzetten dan win je ook € 11,-. Als je alle straten bedekt hebt dan win je dus per keer € 1,- als één van de straten valt.

De scheidingslijn tussen twee straten biedt de mogelijkheid om in te zetten op een double street oftewel een dubbele straat. Hier zijn 5 mogelijkheden voor en bij winst krijg je 5 keer de inleg uitbetaald.

1-18 en de third dozen

Tot nu toe hebben we in de eerste stappen van dit voorbeeld steeds € 1,- ingezet. Bij deze stap maken we gebruik van de mogelijkheid om in te zetten op 1-18 en daar zetten we € 3,- in.

Met 1-18 zet je in op de mogelijkheid dat de bal op de eerste 18 getallen terecht komt. Bij winst krijg je 1 keer de inzet uitbetaald. We zetten nu ook € 2,- in op de third dozen. Hiermee kun je 2 keer de inzet winnen.

Splits en columns

Voor het laatste gedeelte van de cover the table strategie maken we gebruik van de mogelijkheden om in te zetten op de split en columns. Hiervoor zetten we € 5,- in op één van de twee kolommen met 12 getallen.

Bij winst krijg je 2 keer de inzet uitbetaald. Tegelijkertijd zetten we € 1,- in op de vier verschillende splits in de andere column waarop je niet gewed hebt. Zo zorg je ervoor dat je bij elke keer dat de bal terecht komt in één van de vakjes die in de columns te vinden is, je een winst hebt van € 4,-.

Winnen met de cover the table stategie

Het is met de cover the table stategie zeker mogelijk om te winnen en de kans is ook groter dat het balletje voor jou op de juiste plek in het roulette wiel belandt.

Maar omdat je op veel manieren hebt ingezet en, als je de tactiek volledig benut, bijna de hele tafel hebt bedekt zul je ook veel geld kunnen verliezen. Het is daarom verstandig om tactisch in te zetten en niet teveel geld op één plek te plaatsen.

Zorg er ook voor dat je alleen roulette speelt als je het geld kunt missen. De kans dat je verliest is nog steeds aanzienlijk omdat roulette een kansspel is.

De drie populairste online casino's van dit moment