Roulette systemen

Chasing the dream strategie uitleg

Er zijn veel verschillende strategieën bekend om roulette te spelen. Chasing the dream is één van deze methodes en is erop gericht om in één keer veel te winnen maar tegelijkertijd het risico op verlies te reduceren.

Om gebruik te maken van deze strategie zul je jezelf eerst wat moeten voorbereiden. Bereid je daarom voor door eerst te spelen met een niet betaalde online versie van roulette, zo kun je geen geld verliezen. Noteer ook alles wat je opvalt tijdens het spel. Daarna kun je de volgende stappen volgen.

Stap 1. Inzetten

Als je gebruik wilt maken van de Chasing the dream strategie dan moet je eerst geld in zetten op één bepaald nummer.

Zet hier niet teveel geld op in en begin bijvoorbeeld met een bedrag van € 10,-. De kans is namelijk groot dat je dit geld verliest, maar dat maakt voor de strategie niet uit en is juist noodzakelijk.

Stap 2. Eerste resultaat

Als je hebt ingezet en als het wiel heeft gedraaid moet je het resultaat bekijken. Als je echt geluk hebt gehad dan is het misschien handig om te stoppen wanneer het balletje wel op het juiste nummer is gevallen maar in andere gevallen onthouden we gewoon waar het balletje terecht kwam.

Stap 3. Zet in op een dozijn

Als je verloren hebt dan zet je bij de tweede keer nogmaals in op hetzelfde nummer als eerst. Doe dit ook weer met hetzelfde bedrag dus € 10,-.

Daarnaast zet je geld in op een dozijn en wel de helft van het andere bedrag. Naast de € 10,- zet je hier dus € 5,- in. De kans dat je geld verliest wordt nu kleiner. Zet elke keer in op deze manier met het geld dat je wint. Doe dit totdat je ook op het gekozen nummer gewonnen hebt.

Winnen met de dozijnen

Meer dan deze stappen hoef je niet te volgen om aan de roulette tafel gebruik te maken van de Chasing the Dream roulette strategie. Het komt er dus eigenlijk op neer dat je gokt op een heel getal, als je verliest nogmaals hetzelfde doet en daarbij gokt op een dozijn.

Door gebruik te maken van de dozijnen zorg je ervoor dat je als je hierop wint het bedrag weer compleet hebt om in te zetten bij de volgende ronde. De uitbetaling van een dozijn is vaak 2 keer de inzet dus heb je telkens € 10,- om weer mee te spelen op het door jou gekozen cijfer.

Oefenen

Voor de ervaren speler klinkt deze strategie misschien makkelijk en misschien maak je er zelfs al gebruik van. Als dit niet het geval is dan raden wij je zeker aan om eerst te oefenen met de roulette tafel op een online variant waar je niet voor echt geld speelt.

Door te oefenen leer je het best het spel te spelen en kun je kijken of je ook goed gebruik kunt maken van de Chasing the dream strategie. Als je er zeker van bent dat je hiermee uit de voeten kunt dan kun je ervoor kiezen om met echt geld te gaan spelen.

Speel met mate

Voordat je gebruik maakt van deze strategie moet je dus eerst oefenen. Als je met echt geld gaat spelen dan moet je hier wel bij blijven nadenken. Speel met mate en echt alleen met geld dat je ook kunt missen. Zo zorg je ervoor dat je geen geld verspeelt dat je eigenlijk nodig hebt voor andere zaken.

Als je veel verliest is het ook aan te raden om te stoppen. Stel voor jezelf van tevoren een budget en een doel vast en hou dit op een papiertje in de buurt. Dan kun je jezelf altijd houden aan de regels die je voor jezelf hebt gesteld.

De drie populairste online casino's van dit moment