Premier Roulette

Premier Roulette van Microgaming Review

Een klassieker van Microgaming. Een roulette spel wat in de vroege dagen van het online roulette spelen helemaal grijs werd gespeeld.

Premier roulette was toen het spel uitkwam in (jaartal) groundbreaking. Zo iets moois hadden we nog nooit gezien en te spelen in de browser. Geen download noodzakelijk.

Als we er nu naar kijken heeft het de basis functies die je van elk roulette spel mag verwachten. Echter is er helemaal niets waarvan je denkt WOW!

Spelopties van Premier Roulette

Je kan ervoor kiezen om de ‘Video Zoom’ aan te zetten, wat dit doet is dat de animatie inzoomt op het moment de kogel bijna in een getal landt.

De win details als je te arrogant voor woorden bent dan wil je dit niet weten. Je weet namelijk toch van te voren als dat je gaat winnen.

De snelheid van het spel. Voor de ADHD’ers en andere ongeduldigen kunnen de spelsnelheid op ‘Turbo’ knallen. Direct draaien en direct een resultaat. Binnen no-time je winlimiet halen of in recordtijd al je geld verliezen. Met Premier roulette kan het allemaal.

Speciale functie: Cover in %

Hebben we toch een beetje gelogen over het feit dat er niets interessant is, want we hebben wel degelijk iets gevonden. Bij je inzetten geeft Premier roulette direct aan hoeveel % van de getallen je hebt ingezet, waardoor je direct weet hoeveel kans je hebt om te winnen.

Naderhand hebben ze deze functie denk ik verwijderd omdat het te behulpzaam is voor de speler.

Premier Roulette speelveld

De drie populairste online casino's van dit moment