Website van Lucky Day

Lucky Day

Lucky Day is inmiddels in Nederland een bekende loterij. Er worden dagelijks veel prijzen uitgekeerd aan de hand van de geluksgetallen die je zelf hebt gekozen. Een goed moment om meer te weten te komen over deze loterij.

Geschiedenis van Lucky Day

Wat veel mensen niet weten, is dat Lucky Day is ontstaan uit het Chinese spel Keno. Dit spel bestaat al ruim 2200 jaar. Hierbij moesten de mensen die meespeelden 10 uit de 120 Chinese karakters kiezen.

Vervolgens werden de resultaten bekend gemaakt via de postduiven uit de regio. Vanaf 2000 is de naam van Lucky 10 veranderd naar Lucky Day. Vanaf het jaar 2009 is Lucky Day opnieuw geïntroduceerd in Nederland en daarom zijn er toen 2 miljoen loten gratis uitgedeeld.

Wat is Lucky Day?

Lucky Day is een onderdeel van Lotto. Bij Lucky Day kun je iedere dag kans maken op veel geld. Als je een lot hebt gekocht dan bepaal jij zelf je getallen en de inleg.

Hoe werkt dat precies? Om te beginnen kies je uit de getallen 1 tot en met 80 je geluksgetallen, dat is er minimaal 1 en het zijn er maximaal 10. Vervolgens kies je een bedrag waarvoor je met dat lot mee wilt spelen. Je mag de getallen ook door de computer laten bepalen.

Wat is het doel?

Het doel van Lucky Day is iedere dag veel spelers belonen met leuke geldprijzen en andere producten, zoals reizen en gadgets. Ook worden er veel goede doelen gesteund door Lucky Day.

Welke goede doelen worden er gesteund

Als je deel gaat nemen aan Lucky Day dan steun je ook een aantal goede doelen. In totaal worden er 19 goede doelen gesteund en dit op het gebied van volksgezondheid, maatschappelijk welzijn, cultuur en sport.

Je geld wordt dus hoe dan ook goed besteed als je een gokje gaat wagen bij Lucky Day. In totaal gaat er 50% van de opbrengst naar de goede doelen.

Wat is de prijzenpot?

Als je meespeelt bij Lucky Day dan maak je bijna iedere dag wel kans op leuke prijzen. Dit is zeer interessant, want je kunt namelijk zelf bepalen op welke geldbedragen je een kans wilt maken. Hoe komt dit? Je kiest bij Lucky Day altijd een aantal getallen.

Daar hangt dan ook de prijs die je kunt winnen weer vanaf. Maar het hangt ook af van je inleg en uiteraard van het aantal getallen dat je goed hebt.

Bij Lucky Day staat een hoge jackpot centraal, momenteel staat deze op maximaal 300.000x jouw inleg! Je maakt bij Lucky Day kans op geldprijzen, maar ook leuke producten zoals een horloge, een scooter of een vakantie.

Je hebt bij Lucky Day het voordeel dat je ook gratis loten kunt winnen. Dit noemen ze dan ook wel speltegoed.

Als je dat in gaat zetten dan is dat een jaar geldig. Je mag dan gratis meedoen met de eerstvolgende trekking. Als jij in de winkel een gratis lot hebt gewonnen dan speel je ook mee met de volgende trekking.

Wat kost het om mee te doen?

Je hebt verschillende manieren om deel te nemen aan Lucky Day. Je kunt online namelijk meespelen, maar je hebt ook de kans om losse loten te kopen en dat kan dan bij één van de verkooppunten.

Ook via de site kun je de keuze maken of je 1x of automatisch mee wilt spelen. Meespelen kan al vanaf €1,50. Je bepaalt helemaal zelf met hoeveel loten je mee wilt spelen, wat je geluksgetallen zijn en op welke dagen je mee gaat doen.

Wanneer dat je de keuze hebt gemaakt om automatisch mee te doen, dan wordt er gespeeld met 10 getallen per lot. Maar wanneer je eenmalig mee wilt spelen dan kan er gekozen worden met hoeveel getallen je mee wilt doen.

In totaal zijn er 80 getallen en dan kies jij één tot tien geluksgetallen. Je stelt dus zelf je lot(en) samen. Je mag ook zelf beslissen hoeveel je per lot gaat betalen. Het minimale bedrag is daarbij €1,50 en het maximale bedrag is €22,50.

Je hebt ook nog de kans om een aantal keer met hetzelfde lot mee te spelen. De notaris zal in totaal 20 ballen uit een bak halen (van de 80 ballen). Hoeveel je dan wint wordt bepaald door de getallen die je goed hebt, maar ook door je inleg.

Er is ook een Lucky Day bonusspel, dit wil zeggen dat je 10x zoveel kunt winnen. Het kost je dan evenveel als je inleg. Dus als je voor €1,50 speelt dan kost het bonusspel dat ook en dan speel je met €3,00 mee.

Aantal trekkingen per jaar

Zowel op werkdagen als op elke zaterdag vindt er een trekking plaats van Lucky Day. Dit is altijd om 18.00 uur. De uitslagen kunnen bekeken worden via internet, de telefoon, teletekst en via de verkooppunten.

De winkansen

De winkansen bij Lucky Day zijn 1 op de 2,27.

Hoe kan je opzeggen?

Er zijn verschillende manieren om Lucky Day op te zeggen:

  • Je kunt telefonisch opzeggen en dan bellen naar 070-5500802. Dit kan op werkdagen van 09.00 uur tot 21.00 uur en ook op zaterdag en zondag kan dat, tussen 10.00 uur en 17.00 uur.
  • Je kunt ook online opzeggen via de site van Lucky Day.

Contactgegevens

Om in contact te komen met Lucky Day kun je het volgende doen. Je kunt naar de website van de loterij gaan en dan naar de klantenservice gaan, vervolgens geef je aan waar je vraag over gaat.

Gaat het over inloggen, over inzet en winst, over de speluitleg of over meespelen? Vervolgens kun je je keuze maken en kijken of je vraag er bij staat.

Als je vraag er niet bij staat dan kun je live chatten, Messenger gebruiken, Twitter gebruiken (gemiddeld wordt er dan binnen 3 uur gereageerd), of WhatsApp gebruiken waarbij je gemiddeld een uur moet wachten op een reactie.

 

De drie populairste online casino's van dit moment