Gonzo's Quest NetEnt gokkast

Gonzo’s Quest

Zie je al Gonzo, de conquistador? Het is de opening als video introductie van de gokkast die je niet mag missen.

De opening van de video introductie is een mooie film. Gonzo is de hoofdrolspeler in de film en we kunnen het niet anders zeggen: de slotmachine is snel, maar vooral schitterend. Een lang verdwenen stad om een verloren schat te vinden, daar begint het bij en uiteindelijk beland jij in de gokkast om eens goed te gaan gokken. Ben je er al klaar voor?

De Quest van Gonzo

De ontdekkingsreiziger

Gonzo’s Quest slot machine neemt je mee naar Zuid-Amerika, Peru om precies te zijn. We gaan terug in de tijd van de ontdekkingsreiziger en laten ons mee voeren door het spannende thema. In Gonzo’s Quest slot machine maken we kennis met Gonzo. Een kleine, Spaanse soldaat dat de tempel van de inheemse volken heeft ontdekt. Gonzo is daarop zoek naar goud, naar de ware schat.

Opvallende rollen

Wat meteen opvalt is dat de bekende rollen zijn vervangen door blokken met tekens in deze gokkast. De blokken bevatten symbolen en vallen een voor een naar beneden. Afgeleid van de boobytraps in de films van Indiana Jones. De symbolen zijn mooi, grafisch ontworpen en symboliseren opvallende figuren uit de oudheid.

Welkom in de jungle

Wanneer je het spel speelt, waan je jezelf echt in de jungle. Op de achtergrond spelen zich geluiden af die men ook zou ervaren als je echt in de jungle was. Wanneer je iets wint komt er een vrolijk gitaar liedje. Bij een winnende combinatie blazen de stenen zichzelf op en vallen er nieuwe stenen op hun plaats waardoor je grotere prijzen kunt winnen.

Uitbetalingen van Gonzo's Quest

Gonzo’s Quest winlijnen

De Gonzo’s Quest slot machine heeft maar liefst 20 winlijnen. Veel winkansen dus zullen we maar zeggen. De minimale inzet is €0.20 cent per spin. De wildcard oftewel de Joker is in de Gonzo’s Quest slot machine een vraagteken.

Dit vraagteken kan elk symbool in het spel vervangen om zo tot mooie winsten te komen. Doordat er bij een winnende combinatie de stenen zichzelf opblazen, en hier nieuwe stenen voor terug komen, bestaat er de mogelijkheden dat ook deze nieuwe stenen een winnende combinatie vormen.

Extra kansen dus. Daarnaast geeft de tweede, de derde, de vierde en zelfs de vijfde winst achter elkaar een oplopende multiplier van eerst 2x, dan 3x etc tot 5x de gewonnen winst.

Het wordt nog spannender

Het spel wordt nog spannender wanneer de Free fall symbolen gaan vallen. Deze symbolen bestaan uit een soort gouden munten. Wanneer je 3 van deze gouden munten op een win lijn krijgt, geven zij je toegang tot de feature Gonzo’s schatkamer.

De schatkamer gaat open en je ontvangt 10 ree spins. Wanneer je een winst draait tijdens deze 10 gratis rondes, worden deze allemaal vermenigvuldigd met 3. Toegang tot de schatkamer is dus zeker een sprongetje van vreugde waard.

Gonzo zijn multipliers

En dan kunnen we gelukkig ook nog genoeg zeggen over de wild symbolen en de free spins die worden uitgedeeld. Het is altijd een fijne opening om een nieuwe speler te laten gokken als je in de gokkast online wat free spins kunt winnen.

Stel je voor dat je ineens heel veel geld wint terwijl je een free spin draaide. Ja, dat is dan heel erg mooi mee genomen. Nog meer nieuwe dingetjes trouwens: er is een autoplay functie waarmee jij het gemakkelijker maakt voor je zelf om de muntwaarde te kiezen bijvoorbeeld.

Mega Win met Gonzo

Gonzo’s Quest: volop effecten

Wat meteen op valt bij Gonzo’s Quest: de vele effecten die er zijn. Verschillende symbolen op alle rijen die door elkaar gaan. Hiermee begint de gokkast. Maar hierdoor ben je er meteen bij en heb je meteen zin om te gokken.

De drie populairste online casino's van dit moment