Dankzij Netflix roulette kan je snel een leuke serie of film kijken

Netflix Roulette helpt je binnen no-time een leuke serie of film te kiezen

Netflix heeft in Nederland rond de 2 miljoen abonnees. Grote kans dat jij er hier één van bent. En jij het vaak ook moeilijk vind om een serie of film te kiezen uit dat gigantische assortiment. Maar dat is nu ein-de-lijk verleden tijd, dankzij Netflix Roulette.

Netflix in Nederland

Sinds 2013 heeft Netflix haar intreden gedaan in Nederland. Film en serie liefhebbend Nederland was helemaal in de wolken, toen ook wij  – zoals de Amerikanen – een avondje ‘Netflix en chill’ konden houden.

In eerste instantie was het aanbod van de Nederlandse Netflix nog erg magertjes, waardoor iedereen massaal een VPN gebruikte  om het (grotere) aanbod uit andere landen te kunnen zien.

Gelukkig is het aanbod sinds de introductie in 2013 steeds groter geworden en zijn de meeste Nederlandse Netflix klanten vandaag de dag wel erg tevreden.

Misschien een te groot aanbod?

Het totale assortiment aan films, tv series, documentaires en noem maar op, zijn zo groot, dat we nu misschien wel te veel keus hebben. Je hoort en je ziet vaak bij mensen thuis dat het kiezen van de perfecte film, soms bijna langer kan duren dan de film zelf.

Dit kan zo frustrerend zijn dat je na een eeuwigheid zoeken, je uiteindelijk niet genoeg tijd meer over hebt om überhaupt een film of tv serie af te kijken.

Dankzij Netflix roulette heb je minder keuzestress

Zwaar irritant hé? Nou, dat vonden de makers van Netflix Roulette ook! Daarom hebben zij een simpele maar effectieve website gemaakt, die voor jou een willekeurige film of serie kiest.

Maar hoe weten ze dan wat jij leuk vind? Heel simpel; je kunt kiezen tussen films en tv shows. Daarna kies je jouw favoriete genre(s) en als je alleen films/series wil met bijvoorbeeld een minimale beoordelingsscore van 3, kan je dat ook selecteren.

Als je echt heel specifiek wil zijn, heb je ook de optie om alleen films/series te kiezen van een bepaalde regisseur of acteur. Daarmee word je potentiële film of serie niet erg willekeurig maar als je niet van grote verrassingen houdt is dat een goede uitkomst.
Uitkomst van Netflix roulette

App voor Android gebruikers

Bezitters van een Android telefoon (zoals bijvoorbeeld Samsung) kunnen Netflix Roulette ook als app op hun telefoon installeren. De app is in de Google Playstore te vinden onder een andere naam, namelijk Flix roulette.

Waarschijnlijk hebben ze het Flix roulette genoemd om gezeik met Netflix te voorkomen over merkenrecht. Als je de app niet wilt gebruiken of omdat die niet werkt, kan je gewoon met je smartphone naar de website toe surfen. Dan werkt die ook piccobello.

Hopelijk heb je vanaf nu dankzij Netflix roulette geen stress meer bij het kiezen van een film of serie. We wensen je vele genietende Netflix & chill sessies toe!

De drie populairste online casino's van dit moment

Laat een reactie achter