Fun

Doritos Roulette zijn HOT

Doritos Roulette zijn erg heet, misschien wel té heet..

In Nieuw-Zeeland was er een pizzaketen met de pizza roulette. Een erg grappig idee, waarbij op een slice een chilipeper zit. Deze was dan ook zo heet, dat het leek alsof je een pepperspray in je mond kreeg. Dit nieuwe concept was een ongekend succes. Doordat het zo heet was, heeft de pizzaketen besloten om…

Lees Verder
Roulette Tattoos op verschillende lichaamsdelen

Roulette tattoo laten zetten of het zenuwslopende spel spelen

Roulette tattoo’s zijn populair. De één ziet er nog mooier uit dan de ander. Het geeft je misschien wel net dat extra geluk die je nodig hebt om te kunnen winnen in het (online) casino. Je kan ook het roulette tattoo spel spelen: aan de hand van een (roulette) wiel of een ander element wordt bepaald of iemand een vooraf afgesproken tattoo op een nader te bepalen plek moet laten zetten.

Lees Verder
Roulette drankspel kopen

Roulette drankspel kopen: beleef een super avond met je vrienden en familie

Ben je op een saai feestje of komt je eigen verjaardag maar niet opgang? Speel dan met je genodigden het spelletje shot roulette! Met dit gezellige drankspel is iedereen op ludieke wijze de ‘lul’ wanneer zijn of haar getal valt. Lachen, gieren en brullen. Binnen no-time zal iedereen helemaal uit zijn plaat gaan. Jouw feest zal er één worden die nooit zal worden vergeten.

Lees Verder
Dankzij Netflix roulette kan je snel een leuke serie of film kijken

Netflix Roulette helpt je binnen no-time een leuke serie of film te kiezen

Netflix Roulette zorgt er voor dat jij binnen 2 klikken een film of serie zit te kijken op Netflix. Vergeet het eeuwige zoeken naar de ‘perfecte’ serie of film waarvan je weet dat je die toch niet gaat vinden. Ga verstandig met je tijd om. Gebruik Netflix Roulette en laat het lot beslissen welke film of serie jij op Netflix gaat bekijken. We wensen je veel kijkplezier!

Lees Verder